Contact

20190507_152822Indien u een afspraak wilt maken of voor meer informatie kunt u met mij contact opnemen via mijn e-mail adres info@praktijkanitavandenbrand.com, website www.praktijkanitavandenbrand.com of telefoon 06-49663427.

Ik ben gevestigd in: Gezondheidscentrum ’t Oude Klooster
Adres: Burgemeester Van Houdtplein 22H Kamer 3, 5531 GN Bladel (Noord-Brabant De Kempen, omgeving Eindhoven en Eersel)

Ja, ik wil graag uitgenodigd worden voor een kennismakingsgesprek of intakegesprek:

Uw naam

Adres

Postcode

Woonplaats

Uw email

Toelichting

Geeft u mij toestemming dat ik uw naam, mailadres en/of telefoonnummer mag gebruiken om contact met u op te nemen
 Ja nee

Op deze website is de Privacy Policy van Beeldende Therapie en Begeleiding Praktijk Anita van den Brand van toepassing: 

Privacy policy website

 1. Beheer
  De website praktijkanitavandenbrand.com staat onder beheer van Beeldende Therapie en Begeleiding Praktijk Anita van den Brand. De contactgegevens zijn te vinden op voornoemde website.
 2. Gegevens van bezoekers
  1. Via het contactformulier worden de volgende gegevens verzameld: naam, adres, postcode, woonplaats,  e-mailadres en een toelichting. En de vraag: “Geeft u mij toestemming dat ik uw naam, e-mailadres en/of telefoonnummer mag gebruiken om contact met u op te nemen?”
  2. Sommige gegevens die voortkomen uit één of meer bezoeken aan praktijkanitavandenbrand.com worden permanent bewaard, maar wel anoniem. De gegevens zullen dus nooit te herleiden zijn naar een persoon of organisatie.
  3. Beeldende Therapie en Begeleiding Praktijk Anita van den Brand zorgt voor een goede beveiliging van de opgeslagen gegevens.
 1. Vragen
  Bezoekers kunnen met hun vragen over deze Privacy Policy terecht bij Beeldende Therapie en Begeleiding Praktijk Anita van den Brand. De contactgegevens staan vermeld op de website die genoemd wordt in artikel 1 van deze Privacy Policy.
 2. Disclaimer
  Beeldende Therapie en Begeleiding Praktijk Anita van den Brand is gerechtigd de inhoud van de Privacy Policy te wijzigen zonder dat de bezoeker daarvan op de hoogte wordt gesteld. Het doorvoeren van de wijziging op de website is daarvoor afdoende.
 1. Diensten De Privacy Policy geldt voor iedereen die gebruik maakt van het contactformulier  op de site van: Beeldende Therapie en Begeleiding Praktijk Anita van den Brand.
 2. Gegevens die door de bezoeker verstrekt worden
  Beeldende Therapie en Begeleiding Praktijk Anita van den Brand kan de gegevens die door de bezoeker verstrekt worden voor de volgende doeleinden gebruiken:
  1. Het verwerken van de mail.
  2. Het sturen van één of meerdere mails die betrekking hebben op de vraag van de bezoeker.
  3. Het (incidenteel) onder de aandacht brengen van een product, tip, handigheid etc., waarvan Beeldende Therapie en Begeleiding Praktijk Anita van den Brand denkt dat het kan bijdrage tot een meer succesvolle website voor de bezoeker.
  4. Gegevens verstrekken aan derden:
   Gegevens die door de klant aan Beeldende Therapie en Begeleiding Praktijk Anita van den Brand zijn verstrekt zullen nooit aan derden worden doorgegeven. Er is hier één uitzondering op: Wanneer er een gerechtelijk bevel is uitgevaardigd om gegevens te verstrekken.
 3. Beveiliging
  De gegevens die de bezoeker aan Beeldende Therapie en Begeleiding Praktijk Anita van den Brand verstrekt, worden in een beveiligde omgeving opgeslagen.
 1. Aanpassing van gegevens
  De bezoeker heeft te allen tijde de mogelijkheid om de verstrekte gegevens te wijzigen. Beeldende Therapie en Begeleiding Praktijk Anita van den Brand kan de bezoeker in een dergelijk geval vragen om de wijziging op een door Beeldende Therapie en Begeleiding Praktijk Anita van den Brand voorgeschreven wijze door te geven en in sommige gevallen kan legitimatie worden verlangd.

Praktijkgegevens:
KvK: 60357282
BTW: NL1489.62.518.B01

AGB code 90058663

Rabobank: NL15RABO0181013231
Lid nummer FVB / NVBT 5483
Lid nummer SRVB 5483
Lid nummer NFG 8109
Lid nummer RBCZ 810340R

Wkkgz-registratie 527940

Route: